Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Water / adi Heater Air>Water / Liquid Air Heater Round Tube

Water / Liquid Air Heater Round Tube

  • water-liquid-air-heater-round-tube

fitur:

Water / Cairan coil mesin ingkang ndamel benter udhara / preheater online utamané migunakake tabung baja-aluminium, tabung baja stainless lan tabung tembaga minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download

Kabar sing umum

Water / Cairan coil mesin ingkang ndamel benter udhara / preheater online utamané migunakake tabung baja-aluminium, tabung baja stainless lan tabung tembaga minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas. Iku adopts aluminium extruded utawa aluminium ditambahi minangka fins, lan njupuk kauntungan saka konduktif termal saka aluminium kanggo mindhah panas saka banyu panas / Cairan kanggo online. Efficiency dhuwur saka transfer panas lan struktur kompak sing kauntungan utama banyu / Cairan exchanger panas .
Field of Aplikasi

pangatusan -feed
-cereals lan Processing lenga
Keterangan

sumber panas: banyu panas 70 ~ 90 ℃


Advantage:
- Kinerja transfer panas apik
- Anti-karat: tabung baja ora kontak langsung karo air
- Gampang kanggo ngresiki, struktur kompak, panas area transfer saben unit


Informasi supaya

P / N Description: WH-RXYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang S, CO utawa C
Y kudu diganti menyang S, CO utawa A
Z kudu diganti menyang EP, G utawa Lan
N tegese daya needed

S-stainless steel
baja C-karbon
CO-tembaga
A-aluminium
EP-ditambahi
G-alur ing
ET-extruded

Prev:Termal adi Air Heater elips Tube

Sabanjure:rekaman