Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Water / Cooler adi>Water / adi Cooler Tembaga

Water / adi Cooler Tembaga

  • water-fluid-cooler-copper-1

fitur:

Kothak wedhi / Cairan digunakake kanggo kelangan kanthi online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti. Banyu chilled ndadekke panas digunakke bali menyang sistem kulkasan, release panas lan suhu ngisor,...

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Kothak wedhi / Cairan digunakake kanggo kelangan kanthi online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti. The banyu chilled ndadekke panas digunakke bali menyang sistem kulkasan, release panas lan suhu ngisor, banjur digawa bali menyang Koil cooling maneh kanggo kelangan udhara, lan entuk tujuan cooling lan dehumidification. Inti tabung biasane digawe saka tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi wis Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas ngadhemke. bahan liyane sing uga kasedhiya marang panyuwunan.
Field of Aplikasi

industri -HVAC
industri -electronic
industri -pharmaceutical
kulkasan -Industrial lan komersial

Keterangan

Advantage:
kinerja transfer panas -good
struktur -compact
urip -long lan aman

materi tube inti: tembaga
materi Fin: aluminium, tembaga
Tube / fin jaminan: ditambahi
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ15.88
Inti kekandelan tembok tabung: 0.75mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 3mm
sawetara suhu: 5 ~ 30 ℃

Informasi supaya

P / N Description: WC-XYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang CO
Y kudu diganti menyang CO utawa A
Z kudu diganti menyang EP
N tegese daya needed

CO-tembaga
A-aluminium
EP-ditambahi

Prev:rekaman

Sabanjure:rekaman