Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Water / Cooler adi

Water / Cooler adi

We gawé macem-macem saka sudhut banyu utawa gulungan kawat adi kanggo akeh HVAC & R aplikasi. We adat desain gulungan kawat kanggo adi sembarang kalebu refrigerants, lengo, antifreeze, lengo termal utawa solusi kanggo ketemu kahanan unik pelanggan '. Nalika ngusulake desain adhem banyu tube finned kita njupuk akeh faktor menyang wawasan. Kita bakal bisa karo sampeyan kanggo ngenali kombinasi material sing paling apik kanggo lingkungan lan udhara kondisi sing coil bakal diselehake menyang. We menehi saran desain pigura miturut jinis instalasi, wilayah maksimum fins lan pangayoman fin dibutuhake.

  • water-fluid-cooler-copper-1
    Water / adi Cooler Tembaga24 August 2016

    Kothak wedhi / Cairan digunakake kanggo kelangan kanthi online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti. Banyu chilled ndadekke panas digunakke bali menyang sistem kulkasan, release panas...

    Details MoreHubungi Saiki