Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Water / adi Heater Air

Water / adi Heater Air

Water / termal adi exchanger panas utamané migunakake 70 ~ 90 ℃ banyu panas utawa adi termal minangka sumber panas. Aluminium utawa panas dip galvanis fins sing Applied kanggo nambah area exchange panas, mangkono nambah kinerja transmisi panas. Macem-macem bahan sing uga availabe kanggo tube inti lan fins. Termal gulungan kawat panas adi sing digunakake Applied ing cereals lan Processing lenga, industri pangatusan feed.