Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Water / adi Heater Air>Termal adi Air Heater elips Tube

Termal adi Air Heater elips Tube

  • thermal-fluid-air-heater-elliptical-tube-1

fitur:

pemanas air adi termal karo tabung elips utamané nggunakake baja elips minangka tube inti, galvanized baja minangka fins, lan ngrampungake panas-dip galvanis casing minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas. Butuh...

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Pemanas air adi termal karo tabung elips utamané nggunakake baja elips minangka tube inti, galvanized baja minangka fins, lan ngrampungake panas-dip galvanis casing minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas. Butuh kauntungan saka karakteristik toleransi meksa saka baja. galvanization lengkap menehi pangayoman karat optimal lan situs termodinamika banget. efficiency dhuwur saka transfer panas lan struktur kompak sing kauntungan utama pemanas air uap.
Field of Aplikasi

pangatusan -feed
-cereals lan Processing lenga
Keterangan

sumber panas: banyu panas 70 ~ 90 ℃
Advantage:
- Kinerja transfer panas apik
- Resistance kurang online

- Gampang kanggo ngresiki, struktur kompak, panas area transfer saben unit


desain:

The fins sing njotosi pisanan lan kanthi otomatis diinstal ing tabung, banjur galvanization lengkap ing adus dipping.
bahan inti tube: stainless steel, karbon baja Galvanized
materi Fin: baja Galvanized, baja karbon
Tube / fin jaminan: kepasang
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: 14 × 36mm
Inti kekandelan tembok tabung: 2.5mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 2.5mm

sawetara suhu: 20 ~ 90 ℃


Informasi supaya:

P / N Description: WH-EXYZ-N
Wigati: X tegese materi tube, kudu diganti menyang H utawa C
Y tegese materi fin, kudu diganti menyang H utawa C
Z tegese tube / jaminan fin, kudu diganti menyang P
N tegese daya needed

baja C-karbon
H- panas-dip galvanis
P-kepasang

Prev:rekaman

Sabanjure:Water / Liquid Air Heater Round Tube