Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Uap Air Heater>Uap Air Heater Kanthi Round Tube

Uap Air Heater Kanthi Round Tube

  • steam-air-heater-with-round-tube-1

fitur:

Finned tube uap air mesin ingkang ndamel benter / preheater online karo tabung babak utamané migunakake baja-aluminium tabung finned utawa stainless steel finned tabung minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Finned tube uap air mesin ingkang ndamel benter / preheater online karo tabung babak utamané migunakake baja-aluminium tabung finned utawa stainless steel finned tabung minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas. Butuh kauntungan saka karakteristik toleransi meksa saka baja lan doyo termal saka aluminium, yakuwi kanggo mindhah panas saka uap kanggo online. Efficiency dhuwur saka transfer panas lan struktur kompak sing kauntungan utama pemanas air uap Koil.

Field of Aplikasi

pangatusan -feed
-cereals lan Processing lenga
industri -paper
-printing lan dyeing industri

Keterangan

sumber panas: kurang / medium Pressure uap (0.3-2.5MPa)
Advantage:
kinerja transfer panas -good, toleransi meksa karakteristik saka baja lan doyo termal saka aluminium
- Anti-karat: tabung baja ora kontak langsung karo air
- Gampang kanggo ngresiki, struktur kompak, panas area transfer saben unit

bahan inti tube: stainless steel, baja karbon, tembaga
materi Fin: aluminium, stainless steel, baja karbon, tembaga
Tube / fin jaminan: extruded, alur ing, kebungkus, ditambahi
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ25
Inti kekandelan tembok tabung: 2mm-3mm
dhuwur Fin: 12.5mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 3mm
sawetara suhu: 20 ~ 200 ℃

Utawa der Informasi


P / N Description: SH-RXYZ-N
Wigati: X tegese materi tube, kudu diganti menyang S, C utawa CO
Y tegese materi fin, kudu diganti menyang S, C, A utawa CO
Z tegese jaminan fin / tube, kudu diganti menyang EP, G, W utawa Lan
N tegese daya needed

S-stainless steel
baja C-karbon
CO-tembaga
A-aluminium
EP-ditambahi
G-alur ing
W-kebungkus
ET-extruded

Prev:Uap Air Heater Kanthi elips Tube

Sabanjure:rekaman