Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Uap Air Heater>Uap Air Heater Kanthi elips Tube

Uap Air Heater Kanthi elips Tube

  • steam-air-heater-with-elliptical-tube

fitur:

Uap coil preheater mesin ingkang ndamel benter udhara / online karo tabung elips utamané migunakake baja elips minangka tube inti, lan panas-dip galvanis baja minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Uap coil preheater mesin ingkang ndamel benter udhara / online karo tabung elips utamané migunakake baja elips minangka tube inti, lan panas dip galvanis baja minangka unsur utama kanggo ijol-ijolan panas. Butuh kauntungan saka karakteristik toleransi meksa saka fins baja lan nggunakake kanggo nambah area transfer, yakuwi kanggo mindhah panas saka uap kanggo online. Efficiency dhuwur saka transfer panas lan struktur kompak sing kauntungan utama finned tube exchangers panas uap .

Field of Aplikasi

-feed lan cereals pangatusan
industri -paper
-printing lan dyeing industri

Keterangan

sumber panas: kurang / medium Pressure uap (0.3-2.5MPa)
Advantage:
-good transfer panas koefisien, situs termodinamika banget
-fully njupuk kauntungan saka toleransi meksa karakteristik saka baja lan doyo termal saka aluminium
- Resistance kurang online
- Gampang kanggo ngresiki, struktur kompak
- Gedhe wilayah transfer panas per unit
- Hot dip galvanization menehi pangayoman karat paling luweh

desain:

The fins sing njotosi pisanan lan kanthi otomatis diinstal ing tabung, banjur galvanization lengkap ing adus dipping.
materi tube inti: panas-dip galvanis baja, baja karbon
materi Fin: panas-dip galvanis baja, baja karbon
Tube / fin jaminan: kepasang
noto Tube: didadekake siji
Inti tabung diameteripun external: 14 × 36mm
Inti kekandelan tembok tabung: 2.5mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 2.5mm
sawetara suhu: 20 ~ 200 ℃

Informasi supaya
P / N Description: SH-EXYZ-N
Wigati: X tegese materi tube, kudu diganti menyang H utawa C
Y tegese materi fin, kudu diganti menyang H utawa C
Z tegese tube / jaminan fin, kudu diganti menyang P
N tegese daya needed

baja C-karbon
H- panas-dip galvanis
P-kepasang

Prev:rekaman

Sabanjure:Uap Air Heater Kanthi Round Tube