Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Uap Air Heater

Uap Air Heater

Kita uap exchanger panas online karo tabung finned migunakake 0.3-2.5MPa kurang / medium tekanan uap minangka sumber panas. Iku utamané applys baja karbon lan stainless steel minangka materi kanggo tube inti lan aluminium kanggo fins. distribusi uap seragam kanggo saben Koil wis tuntas liwat desain header-pasamuwan-ati. Uap mesin ingkang ndamel benter wis digunakake Applied ing feed lan cereals pangatusan, industri kertas lan industri dyeing.