Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Panas Pipe panas exchanger

Panas Pipe panas exchanger

Panas exchanger pipe panas iku utamané kanggo panas kanthi online nggunakake udhara panas utawa banyu panas saka Recovery panas, lan digunakake kanggo tujuan preheating utawa pangatusan. exchanger iki dibangun nganggo partisi ing tengah kanggo misahake exchanger, loro-lorone sing independen nutup. A pipe panas siji bisa diganti. Pipo panas exchanger wis digunakake Applied kanggo Recovery panas lan Recovery gas sampah. Sampeyan uga dipigunakaké ing pangatusan feed, cereals lan Processing lenga lan industri kimia.