Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Finned Tube Air Pemanas / Air preheater

Finned Tube Air Pemanas / Air preheater

Quanbang Energy wis specialized ing ngrancang lan Manufaktur exchangers panas, esp. finned exchangers tube panas. mesin ingkang ndamel benter udhara kita lan preheater online sing digunakake digunakake ing industri akeh kalebu cereals lan Processing lenga, pangatusan feed etc. recuperator panas kita bisa digawe saka materi beda marang syarat pelanggan. tabung inti bisa digawe saka Stainless steel, baja karbon, tembaga, materi fin bisa digawe saka aluminium, baja karbon, stainless steel. Sumber panas bisa dadi uap utawa banyu panas / adi. tabung inti bisa digawe menyang tabung elips utawa babak tube, kanggo ketemu requirement pelanggan beda.