Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Fin Fan Air Cooler

Fin Fan Air Cooler

Fin adhem penggemar online punika exchanger panas kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air diwenehake dening pembuangan. adhem Air mangkono uga disebut adhem garing, hawa seger Waterless utawa radiator, awit iku ora perlu banyu kanggo condense adi proses, utamané ing arid wilayah ngendi banyu punika komoditas langka. Fin tube radiator wis digunakake Applied ing industri kimia, industri daya, fasilitas gas lan aplikasi cooling industri. Wis dhuwur efficiency panas transfer lan urip dawa layanan, lan gampang kanggo nginstal uga.

  • air-cooler-with-round-tube-1
    Air Cooler Kanthi Round Tube24 August 2016

    Fin penggemar adhem online adhem online karo fans, kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air...

    Details MoreHubungi Saiki
  • air-cooler-with-elliptical-tube-1
    Air Cooler Kanthi elips Tube24 August 2016

    Fin adhem penggemar online punika exchanger panas kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air...

    Details MoreHubungi Saiki