Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Evaporative Cooler>Evaporative Cooler Tembaga

Evaporative Cooler Tembaga

  • evaporative-cooler-copper

fitur:

adhem Evaporative uga disebut evaporator, nggunakake refrigerant Cairan, kang gampang kanggo nguapaké ing meksa kurang lan diowahi kanggo beluk, ing tegese wektu nresep ing panas saka medium perlu kanggo bakal digawe...

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

adhem Evaporative uga disebut evaporator, nggunakake refrigerant Cairan, kang gampang kanggo nguapaké ing meksa kurang lan diowahi kanggo beluk, ing tegese wektu nresep ing panas saka medium perlu kanggo bakal digawe adhem, saéngga ngrampungake tujuan cooling. tabung inti biasane digawe saka tabung tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi biasane Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas saka cooling coil evaporative . bahan liyane sing uga kasedhiya marang panyuwunan. Kanthi spesialisasi ing desain selaras, kita bisa ketemu syarat pungkasan-nggunakake pas kanggo gulungan kawat cooling evaporator.
Field of Aplikasi

industri -HVAC
industri -electronic
industri -pharmaceutical
kulkasan -Industrial lan komersial
Keterangan

Advantage:
kinerja transfer panas -good
struktur -compact
urip -long lan aman

materi tube inti: tembaga
materi Fin: aluminium, tembaga
Tube / fin jaminan: ditambahi
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ15.88
Inti kekandelan tembok tabung: 0.75mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 3mm

sawetara suhu: 5 ~ 30 ℃


Informasi supaya:

P / N Description: EV-XYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang CO
Y kudu diganti menyang A, CO
Z kudu diganti menyang EP
N tegese daya needed

CO-tembaga
A-aluminium
EP- ditambahi


Prev:rekaman

Sabanjure:rekaman