Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Evaporative Cooler

Evaporative Cooler

Evaporator, kang uga disebut hawa seger evaporative utawa online cooling evaporator, nggunakake refrigerant Cairan, kang gampang kanggo nguapaké ing meksa kurang lan diowahi kanggo beluk, ing tegese wektu nresep ing panas saka medium perlu kanggo bakal digawe adhem, saéngga éling waé saka cooling. Inti tabung biasane digawe saka tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi biasane Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas saka evaporator ing. Bahan liyane sing uga kasedhiya marang panyuwunan. Kanthi spesialisasi ing desain selaras, kita bisa ketemu syarat pungkasan-nggunakake pas. Cooloer Evaporative wis digunakake Applied ing industri HVAC, industri elektronik, industri pharmaceutical lan sistem kulkasan industri lan komersial.

  • evaporative-cooler-copper
    Evaporative Cooler Tembaga24 August 2016

    adhem Evaporative uga disebut evaporator, nggunakake refrigerant Cairan, kang gampang kanggo nguapaké ing meksa kurang lan diowahi kanggo beluk, ing tegese wektu nresep ing panas saka medium perlu...

    Details MoreHubungi Saiki