Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>kondensator

kondensator

Air digawe adhem condenser coil nyadari radiation panas lan cooling liwat condensing refrigerant. Sak cooling proses dhuwur-suhu lan udhara meksa dhuwur sing dirilis saka kompresor lan lumebu menyang kondensator. Refrigerant tetep meksa pancet lan pindhah saka gas cair sak proses condensing. Inti tabung biasane digawe saka tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi wis Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas condenser ing. Kondensator cooloer wis digunakake Applied ing industri HVAC, industri elektronik, industri pharmaceutical lan sistem kulkasan industri lan komersial.

  • air-condenser-copper-2
    Air Kondensator Tembaga24 August 2016

    Kondensator adhem nyadari radiation panas lan cooling liwat condensing refrigerant. Sak cooling proses dhuwur-suhu lan udhara meksa dhuwur sing dirilis saka kompresor lan lumebu menyang kondensator.

    Details MoreHubungi Saiki