Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Panas Pipe panas exchanger>Air Kanggo Water Marine Pipe Marine exchanger

Air Kanggo Water Marine Pipe Marine exchanger

  • air-to-water-heat-pipe-heat-exchanger

fitur:

Air kanggo panas banyu exchanger pipe panas iku utamané kanggo panas banyu nggunakake udhara panas saka Recovery panas, bisa digunakake kanggo banyu domestik, banyu kanggo BOILERS utawa proses produksi.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Air kanggo panas banyu exchanger pipe panas iku utamané kanggo panas banyu nggunakake udhara panas saka Recovery panas, bisa digunakake kanggo banyu domestik, banyu kanggo BOILERS utawa proses produksi. exchanger iki dibangun nganggo partisi ing tengah kanggo misahake exchanger, loro-lorone sing independen nutup. A pipe panas siji bisa diganti. Nalika apa mili panas online saka sesisih menyang sisih liyane, pipo panas nyerap panas. Kangge, banyu kadhemen mili saka sisih mbalikke, panas pipe Rilis panas, mangkono dadi panas ing banyu kadhemen saka sisih mbalikke. Ing suhu outlet iku ora luwih murah tinimbang suhu dew.
Field of Aplikasi

pangatusan -feed
-cereals lan Processing lenga
industri -chemical
Keterangan

Advantage:
efficiency Recovery panas -high
prabédan suhu -seldom, cepet wiwitan panas, apik isothermal
Seluk-beluk -Outsourcer saka asil pipe panas ing suhu tembok dhuwur, suhu gas exhaust bisa suda tanpa sik njongko titik ebun asam, supaya karat peralatan.

materi tube inti: stainless steel, baja karbon
materi Fin: aluminium, stainless steel
Tube / fin jaminan: extruded, dhuwur-frekuensi welding
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ25
Inti tube kekandelan tembok: 2-3mm
kekandelan Fin: 0.4mm
dhuwur Fin: 12.5mm
let Fin: 3mm

sawetara suhu: 20 ~ 150 ℃


Informasi supaya

P / N Description: HP-XYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang S, C
Y kudu diganti menyang S, A
Z kudu diganti menyang ET, W
N tegese daya needed
S-stainless steel
baja C-karbon
A-aluminium
extruded ET-
W- welding frekuensi dhuwur

Prev:Air Kanggo Air Panas Pipe Marine...

Sabanjure:rekaman