Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Panas Pipe panas exchanger>Air Kanggo Air Panas Pipe Marine exchanger

Air Kanggo Air Panas Pipe Marine exchanger

  • air-to-air-heat-pipe-heat-exchanger

fitur:

Air kanggo panas air exchanger pipe panas iku utamané kanggo panas online nggunakake udhara panas saka Recovery panas, lan digunakake kanggo tujuan preheating utawa pangatusan.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download

Kabar sing umum

struktur pipe panas
A. dumadi dening Nihan lan adi, kulit ngungsi lan adi disampekake Nihan.
B. pipe panas iki dipérang dadi bagean evaporator (Digawe) lan bagean condenser (digawe adhem).



Air To Air Heat Pipe Heat Exchanger


Asas transfer panas


exchanger panas pipe panas kasusun saka enem proses consecutive:
A. endotermik - adi apa wis digawe panas dening gas exhaust ing bagean evaporator.
B. Penguapan-The evaporates adi. (Ing Nihan, vakum, suhu Low penguapan)
C. Bergas apa conveyor adi --- The apa aliran cairan bagean condenser karo panas sampah.
D. condensing - adi apa Bergas wis kakondensasi nalika nyedhiyakake kanggo tembok Nihan suhu kurang.
E. Exothermic-- The adi pers akèh panas nalika kakondensasi lan
panas banjur kasingkirake dening adi kadhemen.
F. apa reflux-- adi sawise kakondensasi, ing adi bali menyang bagean evaporator dening gravitasi utawa kapiler pasukan pumping.


Air To Air Heat Pipe Heat Exchanger

/ Produk / panas-pipe-panas-exchanger

Enem proses consecutive digawa metu consecutively, lan panas terus-terusan kanggo mindhah.
segel Teknik
A. segel dening kunci thread.

Air To Air Heat Pipe Heat Exchanger

B. segel dening O-ring.

Air To Air Heat Pipe Heat Exchanger

Air To Air Heat Pipe Heat Exchanger


Field of Aplikasi

pangatusan -feed
-cereals lan Processing lenga
industri -chemical
cooling -air sawise proses pembakaran


Keterangan

Advantage:
efficiency Recovery panas -high
prabédan suhu -seldom, cepet wiwitan panas, apik isothermal
Seluk-beluk -Outsourcer saka asil pipe panas ing suhu tembok dhuwur, suhu gas exhaust bisa suda tanpa sik njongko titik ebun asam, supaya karat peralatan.
gas -exhaust ora ngregedi online

bahan inti tube: tembaga, stainless steel, baja karbon
materi Fin: aluminium, stainless steel
Tube / fin jaminan: extruded, dhuwur-frekuensi welding
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ25
Inti tube kekandelan tembok: 2-3mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 3mm
sawetara suhu: 20 ~ 150 ℃

Informasi supaya

P / N Description: HP-XYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang S, C utawa CO
Y kudu diganti menyang S utawa A
Z kudu diganti menyang ET, W
N tegese daya needed

S-stainless steel
baja C-karbon
CO-tembaga
A-aluminium
ET-extruded
W- welding frekuensi dhuwur
<


Prev:rekaman

Sabanjure:Air Kanggo Water Marine Pipe Marine...