Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Fin Fan Air Cooler>Air Cooler Kanthi Round Tube

Air Cooler Kanthi Round Tube

  • air-cooler-with-round-tube-1

fitur:

Fin penggemar adhem online adhem online karo fans, kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air diwenehake dening...

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Fin penggemar adhem online adhem online karo fans, kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air diwenehake dening pembuangan. tabung inti bisa digawe saka akeh bahan: Stainless, tembaga, bahan liyane uga wis ana marang requirement. struktur aluminium ditambahi biasane Applied kanggo fins. Iku prasaja kanggo nginstal lan wis efficiency dhuwur kanggo ijol-ijolan panas.
Field of Aplikasi

industri -Chemical
industri -power
fasilitas -Gas
aplikasi cooling industri -Other
Keterangan

Advantage:
efficiency -high
urip layanan -long
-cost-efektif, gampang kanggo nginstal


Informasi supaya

P / N Description: AC-RXYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang S, CO utawa C
Y kudu diganti menyang S, CO utawa A
Z kudu diganti menyang EP, G utawa Lan
N tegese daya needed

S-stainless steel
baja C-karbon
CO-tembaga
A-aluminium
EP-ditambahi
G-alur ing
ET-extruded

Prev:Air Cooler Kanthi elips Tube

Sabanjure:rekaman