Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Fin Fan Air Cooler>Air Cooler Kanthi elips Tube

Air Cooler Kanthi elips Tube

  • air-cooler-with-elliptical-tube-1

fitur:

Fin adhem penggemar online punika exchanger panas kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air diwenehake dening...

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Fin adhem penggemar online punika exchanger panas kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang ijol-ijolan pipe panas liwat tembok saka tabung inti lan fins. Air diwenehake dening pembuangan. Adhem Air karo tabung elips migunakake panas-dip galvanis baja minangka unsur exchange panas utama, kang wis koefisien transfer panas banget lan menehi pangayoman karat optimal. Iku prasaja kanggo nginstal lan wis efficiency dhuwur kanggo ijol-ijolan panas.
Field of Aplikasi

industri -Chemical
industri -power
fasilitas -Gas
aplikasi cooling industri -Other
Keterangan

Advantage:
resistance online -low
efficiency transfer panas -high
urip layanan -long
-cost efektif, gampang kanggo nginstal

bahan inti tube: stainless steel, karbon baja Galvanized
materi Fin: baja Galvanized, baja karbon
Tube / fin jaminan: kepasang
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: 14 × 36mm
Inti kekandelan tembok tabung: 2.5mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 2.5mm

sawetara suhu: 50 ~ 90 ℃


Informasi supaya:
P / N Description: AC-EXYZ-N
Wigati: X tegese materi tube, kudu diganti menyang H utawa C
Y tegese materi fin, kudu diganti menyang H utawa C
Z tegese tube / jaminan fin, kudu diganti menyang P
N tegese daya needed

baja C-karbon
H- panas-dip galvanis
P-kepasang

Prev:rekaman

Sabanjure:Air Cooler Kanthi Round Tube