Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>Air Cooled Marine exchanger

Air Cooled Marine exchanger

air kita digawe adhem panas exchanger digunakake kanggo kelangan online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti, mangkono uga disebut banyu / Cairan adhem. Banyu chilled ndadekke panas digunakke maneh kanggo sistem kulkasan, release panas lan suhu ngisor, banjur digawa bali menyang adhem maneh kanggo kelangan udhara, lan entuk tujuan cooling lan dehumidification. Inti tabung biasane digawe saka tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi wis Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas ngadhemke. bahan liyane sing uga kasedhiya marang panyuwunan.

  • water-fluid-cooler-copper-1
    Water / adi Cooler Tembaga24 August 2016

    Kothak wedhi / Cairan digunakake kanggo kelangan kanthi online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti. Banyu chilled ndadekke panas digunakke bali menyang sistem kulkasan, release panas...

    Details MoreHubungi Saiki