Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Products>kondensator>Air Kondensator Tembaga

Air Kondensator Tembaga

  • air-condenser-copper-2

fitur:

Kondensator adhem nyadari radiation panas lan cooling liwat condensing refrigerant. Sak cooling proses dhuwur-suhu lan udhara meksa dhuwur sing dirilis saka kompresor lan lumebu menyang kondensator.

Hubungi Saiki
  • Detail produk
  • PDF Download
Kabar sing umum

Kondensator adhem nyadari radiation panas lan cooling liwat condensing refrigerant. Sak cooling proses dhuwur-suhu lan udhara meksa dhuwur sing dirilis saka kompresor lan lumebu menyang kondensator. Refrigerant tetep meksa pancet lan pindhah saka gas cair sak proses condensing. Inti tabung biasane digawe saka tembaga; ditambahi tembaga utawa struktur aluminium ditambahi wis Applied kanggo fins, kang nambah kinerja transfer panas saka condenser online Koil.
Field of Aplikasi

industri -HVAC
industri -electronic
industri -pharmaceutical
kulkasan -Industrial lan komersial
Keterangan

Advantage:
kinerja transfer panas -good
struktur -compact
urip layanan -long lan aman

materi tube inti: tembaga, stainless steel
materi Fin: aluminium, tembaga, stainless steel
Tube / fin jaminan: ditambahi
noto Tube: staggered
Inti tabung diameteripun external: φ15.88
Inti kekandelan tembok tabung: 0.75mm
kekandelan Fin: 0.4mm
let Fin: 3mm

sawetara suhu: 5 ~ 30 ℃


Informasi supaya:
P / N Description: CD-XYZ-N
Wigati: X kudu diganti menyang CO, S
Y kudu diganti menyang CO, S utawa A
Z kudu diganti menyang EP
N tegese daya needed

S-stainless steel
CO-tembaga
A-aluminium
EP-ditambahi

Prev:rekaman

Sabanjure:rekaman