Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Contact

Contact Us

Wuxi Quanbang Energy Co., Ltd

Kantor pusat

Address: No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

Tel: + 86-510-81190812 81190578

Fax: + 86-510-85220178

Email: info@qbheatexchanger.com


Aset paling berharga saka Quanbang Energy: karyawan kakuwatan lan qualified. Minangka perusahaan sukses ing lapangan industri exchanger panas, Quanbang Energy tansah njupuk talents minangka nilai tombol pembangunan perusahaan. Supaya terus kanggo njamin kualitas dhuwur saka produk lan solusi kita, Quanbang Energy nempel wigati kanggo latihan profesional anyar. Kita tansah nyengkuyung pembangunan antara Karir pribadi bebarengan karo perusahaan kita. Welcome kanggo nggabungake Quanbang Energy!

Hot Selling Produk:

Uap Air Heater Kanthi elips Tube
Uap Air Heater Kanthi Round Tube
Termal adi Air Heater elips Tube
Water / Liquid Air Heater Round Tube
Air Cooler Kanthi elips Tube
Evaporative Cooler Tembaga
Water / adi Cooler Tembaga
Air Kondensator Tembaga
Air Kanggo Air Panas Pipe Marine exchanger
Air Kanggo Water Marine Pipe Marine exchanger


  • Captha