Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>kasus>aplikasi>Cereals lan Produksi Oil saka COFCO

Cereals lan Produksi Oil saka COFCO

Quanbang Marine exchangers pipe panas sing digunakake kanggo Cereals lan produksi lenga saka China National Cereals, Oils lan foodstuffs Corporation (COFCO)