Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>Quanbang News>Ruang kita ing WTT 2016, Karlsruhe Jerman
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Ruang kita ing WTT 2016, Karlsruhe Jerman

wektu:24 August 2016 Klik:54

WTT mung padha perdagangan ing Eropah kanthi fokus ing dadi panas lan air conditioning industri teknologi digunakake magepokan karo teknologi proses. Edition 6th WTT-Expo-Trade Fair kanggo Heating Industrial lan Teknologi Cooling maneh bakal sijine fokus ing topik exchangers panas lan teknologi transfer panas. Ing 2016, iku uga bakal musataken ing kerjasama sawijining terus karo VDKF eV (Association of Pendingin Jerman lan Air Conditioning Companies), a partner kuwat ing sektor teknologi cooling industri.


heat transfer technology


heat transfer


heat transfer

Prev:rekaman

Sabanjure:Fin Fan Air Storage digunakake ing...