Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>News Industry>Asia-Pasifik-The Fastest Akeh Market Marine Exchangers
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Asia-Pasifik-The Fastest Akeh Market Marine Exchangers

wektu:24 August 2016 Klik:69

Asia-Pasifik, kang pasar exchangers panas paling cepet akeh global, kira-kira kanggo tuwuh ing CAGR saka 10,70% kanggo wong limang taun sabanjuré. Asia-Pasifik ndelok wutah tarif industri dhuwur, kang diwenehi ing dikarepake tansah tambah kathah exchangers panas kanggo aplikasi warna. China wis samesthine kanggo Witness kuwat wutah ing pasar exchangers panas amarga akeh dikarepake saka kimia, Petrochemical lan industri lenga & gas. industri HVAC uga akeh ing jangkah sehat ing wilayah iki. China nedya pasar exchangers panas ing wilayah Asia-Pasifik, kang konsumen utama lan negara paling cepet akeh ing syarat-syarat dikarepake exchangers panas. Saiki, nuduhake dhuwur saka exchanger panas lagi migunakaken dening industri kimia lan dikarepake exchangers panas liwat industri kimia digambaraken kanggo tuwuh ing limang taun sabanjuré ing CAGR saka 14,32% saka 2014 kanggo 2019. Sawise China, negara kayata India, Jepang lan negara-negara Asia liyane, sing nuduhake nambah wutah ing dikarepake kanggo exchangers panas. Menapa malih, nomer nambah saka panas manufaktur exchangers saka negara-negara Asia sing panggolekan efforts vigorous kanggo ngembangaké basa kuwat saka pasar exchanger panas, karo target ngurangi impor exchanger panas.


heat exchangers