Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>News Industry>Panas Exchangers Market Worth $ 19.5bn By 2019
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Panas Exchangers Market Worth $ 19.5bn By 2019

wektu:24 August 2016 Klik:54

Miturut laporan bubar diterbitake dening TechScience Research, "Global Panas exchanger Market Forecast lan Kesempatan, 2019", ing bathi pasar exchanger panas global sing ramalan kanggo tuwuh ing CAGR saka 9 persen sak 2014 kanggo 2019. Ing pasar global kanggo pasar exchangers panas digambaraken dadi worth $ 19,5 milyar dening 2019, ngandika laporan.


Nambah dikarepake saka berkembang ekonomi lan Rising wutah industri bakal drive dodolan exchangers panas sak limang taun sabanjuré, ngandika a report anyar. Nanging, entri toko anyar bisa nuduhke tantangan kanggo wutah saka pasar.


pasar kamungkinan kanggo mimpin dening akeh industrialization tengen globe lan nambah dikarepake saka ekonomi ngembangaken liwat limang taun sabanjuré. Menapa malih, ing dikarepake kanggo peralatan HVAC uga nambah ing berkembang ekonomi, umumé mimpin dening akeh urbanisasi ing negara iki amarga kang pasar exchanger panas uga samesthine kanggo entuk manfaat saka akeh dikarepake kanggo aplikasi panggantos sak limang taun sabanjuré.


Salah siji faktor tombol nyumbang kanggo wutah pasar iki nambah industri ing negara-negara berkembang. Pasar exchanger panas global uga wis ndelok Adoption nambah peralatan nyimpen energi. Nanging, ing nambah kompetisi amarga entri toko anyar bisa nuduhke tantangan kanggo wutah saka pasar.


exchangers panas sing ateges digunakake kanggo luwih irit nransfer panas saka siji medium kanggo liyane. piranti sing digunakake tugasaken ing sawetara indhustri kayata kimia, HVAC, pangan lan wedang, etc. Ing basis saka konfigurasi, exchangers panas sing wiyar diklasifikasikaké dadi patang jinis dhasar sing kalebu Nihan lan jinis tube, piring lan jinis pigura, online coolers lan menara cooling.


heat exchangers

Prev:rekaman

Sabanjure:tabung Fin Details exchanger panas