Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>News Industry>Panas exchanger Forecast Market Global
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Panas exchanger Forecast Market Global

wektu:24 August 2016 Klik:30

Eropah forecasted dadi pasar paling gedhe ing exchangers panas, Asia-Pasifik - paling cepet akeh pasar Marine Exchangers.


Eropah wis tansah dadi pasar kang kuat kanggo exchangers panas lan global, pasar iki wis sami exchangers panas bab tanpa uga kapasitas produksi. Tlatah punika ngarsane paling saka pemimpin global ing Manufaktur exchanger panas. konsumsi exchanger panas ing wilayah-kira tuwuh ing CAGR watara 4,81% saka 2014 kanggo 2019. Wilayah iki nduwèni angka tuwuhing relatif alon minangka asil saka ukuran pasar dominan lan kegiatan ekonomi alon minangka dibandhingake wilayah liyane. Sing dikarepake ing wilayah iki ndongkrak utamané amargi Panggantian tambah exchangers panas.


Saiki, Eropah nemu luwih saka 30,0% saka total pasar global. dhaérah kapasitas tanduran sing diinstal ageng exchanger panas lan pasar exchanger panas adhedhasar kaca. Uga, nomer akeh berkembang manufaktur saka Eropah Wétan wis samesthine kanggo ngurangi katergantungan ngimpor saka werna-werna negara kang luwih samesthine kanggo drive pasar exchanger panas ing mangsa.

heat exchanger