Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>News Industry>Finned Tube Marine Exchangers
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Finned Tube Marine Exchangers

wektu:24 August 2016 Klik:61

Finned Exchangers Tube Marine kalebu Nihan & tabung finned Déwan. Wikang Ingles digunakake kanggo nambah area lumahing efektif saka panas exchanger pipe. tabung finned digunakake nalika koefisien transfer panas ing njaba saka tabung punika appreciably luwih murah tinimbang sing ing tengah; ing transfer panas saka Cairan menyang gas, uap kanggo gas, kayata uap kanggo exchanger panas online, adi thermic kanggo exchanger panas air. Nalika lumahing lengkap perlu ing mung salah siji adi (kayata ing gas kanggo exchanger Cairan) utawa nalika meksa operasi perlu sing siji sisih adi, tabung exchanger panas finned bisa milih.


Aplikasi saka finned exchangers tube panas kalebu Uap air mesin ingkang ndamel benter / radiator uap, thermic mesin ingkang ndamel benter udhara adi / radiator adi thermic, Hot banyu air mesin ingkang ndamel benter / radiator banyu panas, mesin ingkang ndamel benter Air kanggo dryers amben adi, mesin ingkang ndamel benter Air kanggo dryers semprotan, mesin ingkang ndamel benter Air kanggo dryers flash lan mesin ingkang ndamel benter Air kanggo dryers. Iki sing diprodhuksi nggunakake bahan baja karbon dhuwur, stainless steel, tembaga, kuningan lan aluminium. Finned exchangers Tube Marine kita dirancang kanggo ketemu tartamtu kondisi tugas, suhu lan tekanan saka cairan.


Finned Tube Heat Exchangers