Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>News Industry>tabung Fin Details exchanger panas
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

tabung Fin Details exchanger panas

wektu:24 August 2016 Klik:40

Fin tube exchanger panas dina:
Finned exchanger tube panas iku peralatan industri modern penting kanggo proses transfer panas, kang wis digunakake digunakake ing kabeh kothak industri, utamané ing petrochemicals, metalurgi, daya, textile, printing, dyeing, pangatusan lan industri. Ing taun anyar, amarga re-use-karbon lingkungan pangayoman lan energi, carane nambah kinerja exchanger tube panas finned njaluk liyane lan liyane manungsa waé industri. kinerja transfer panas efisien sisih online (utawa gas liyane) dadi panas lan cooling, wiwit saiki ora ana ing exchangers panas liyane gadhah pagelaran banget bisa diganti.

Finned tabung punika unsur inti dumadi saka panas exchanger Highly efisiensin, kualitas langsung mengaruhi kinerja saka exchanger panas, tradisi watara chip wis diganti karo teknologi anyar Processing aluminium composite tube finned. Wikipedia resistance meksa lan panas kinerja transfer efisiensin saka aluminium materi baja, karo kompak, volume unit cilik, efficiency transfer panas.

Quanbang uga-ngalami ing Produsèn exchanger tube panas sirip lan desain kanggo ketemu karo kabutuhan, uga fin tube panas layanan exchanger OEM cumawis supaya produk paling cukup.

Fin gambaran tube exchanger panas:
Fin exchanger tube panas iku loro kanggo uap lan sistem banyu panas, cocok kanggo loro mesin ingkang ndamel benter udhara uap lan banyu / adi mesin ingkang ndamel benter udhara. tabung finned, minangka jeneng gawe katut, tabung landasan plus fin. tabung Base bisa pipe petroleum, stainless steel, lan tabung kuningan. Kajaba iku, sak njaba saka materi fin uga bisa sesuai karo kondisi nggunakake lan proses syarat kanggo milih aluminium, tembaga utawa sheet stainless steel.

Fin aplikasi exchanger tube panas:
Utamané dipigunakaké kanggo panas panas online, online kahanan lan sistem dadi panas, apparatus pangatusan online, piranti utama ing peralatan udhara panas. Ing Enterprises industri lan pertambangan saiki, bangunan gedhe, wis digunakake Applied ing dadi panas lan ventilasi sistem.

Fin fitur exchanger tube panas:
(1) Ing medium panas uga uap utawa banyu panas.
(2) nggunakake bahan logam pindho, nalika basa kasusun saka lapisan saka aluminium tabung pangayoman wall, anti-karat, owah-owahan dumadakan ing suhu lan geter duwe resistance apik, ora gampang bocor.
(3) nggunakake ngukur khusus kanggo nyegah pangayoman karat elektrokimia saka piring tube adhem.
(4) tube finned panas Tambah exchanger recirculating tingkat konsentrasi banyu, ngurangi karat turbin condenser.
Panas exchanger Material: baja karbon, stainless steel, utawa fin aluminium / steel pipe karbon.
Specifications: Various model, miturut syarat teknologi produksi. OEM wis tampi.
Tugas: kanggo panas online utawa medium cooling bisa digunakake uap kebak, banyu panas, lenga termal utawa banyu cooling, es lan brine.


steam air heater & water heat exchanger manufacturer

Prev:Panas Exchangers Market Worth $...

Sabanjure:rekaman