Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>Quanbang News>Fin Fan Air Storage digunakake ing sistem ngasilaken anyar hidrogen-oksigen ing Turki
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Fin Fan Air Storage digunakake ing sistem ngasilaken anyar hidrogen-oksigen ing Turki

wektu:24 August 2016 Klik:24

Proses Produksi kita

Fin Fan Air Coolers


air coolers



Proses Packaging:

Langkah 1: air pangayoman foil

air coolers


Langkah 2: packaging rustproof

air coolers


Langkah 3: Vacuum packaging

Fin Fan Air Coolers


Langkah 4: packaging wooden

air coolers


Langkah 5: uga rampung

air coolers





Prev:Ruang kita ing WTT 2016, Karlsruhe...

Sabanjure:rekaman