Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>News>Pameran>Quanbang Energy bakal rawuh WTT-Expo 2016 ing Karlsruhe Germany- Booth No. B.10
Contact Us

0086-51081190812

0086-51085220178

No.2 Taishan Road, Wuxi, Provinsi Jiangsu, PRC

info@qbheatexchanger.com

  • Industrial Air Heater, Evaporative Air Cooler, Uap banyu panas exchanger, Kondensator Coil Produsen

Quanbang Energy bakal rawuh WTT-Expo 2016 ing Karlsruhe Germany- Booth No. B.10

wektu:24 August 2016 Klik:24

Ruang kita ing WTT 2016, Karlsruhe Jerman, 1-2 Juni 2016 Booth Ora-B.10


WTT mung padha perdagangan ing Eropah kanthi fokus ing dadi panas lan air conditioning industri teknologi digunakake magepokan karo teknologi proses. Edition 6th WTT-Expo-Trade Fair kanggo Heating Industrial lan Teknologi Cooling maneh bakal sijine fokus ing topik exchangers panas lan teknologi transfer panas. Ing 2016, iku uga bakal musataken ing kerjasama sawijining terus karo VDKF eV (Association of Pendingin Jerman lan Air Conditioning Companies), a partner kuwat ing sektor teknologi cooling industri.


Quanbang Energy will attend WTT-Expo 2016 in Karlsruhe Germany- Booth No. B.10


heat exchanger


heat exchanger

Prev:rekaman

Sabanjure:rekaman