Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

posisi panjenengan:Home>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Welcome to Quanbang Energy

Wuxi Quanbang Energy Co., Ltd punika Produsèn profesional ing lapangan exchange panas lan industri nyimpen energi. We sing specialized ing desain lan Pabrik finned exchangers tube panas, produk utama kita ngemot mesin ingkang ndamel benter udhara, preheater online, fin penggemar adhem online, exchanger panas air-digawe adhem, adhem evaporative, condenser lan pipe panas exchanger panas. Karo macem-macem taun pengalaman profesional ing desain lan Manufaktur, produk kita sing digunakake Applied ing cereals lan produksi lenga, Processing feed lan pawon industri etc.

Team wewenang

We duwe tim ahli kalebu ahli desain, engineers, ahli welding lan inspektur kualitas. tim technical kita kasusun saka talents profesional ing lapangan electrical, HVAC, termal lan kimia. We kudu tim desain wewenang, kang nitahaké kita mènèhi proposal optimal selaras lan usulan-usulan-daya energi sakabèhé kanggo pelanggan.

Goal kita

Ing filsafat customer kepuasan, kita atanapi kanggo nyedhiyani produk selaras kualitas dhuwur lan solusi, nampa tingkat paling dhuwur saka kepuasan pelanggan nguber tanpa wates kita lan goal kekal. Miturut nyemangati lan nuwuhaké kreatifitas lan eagerness wong kita kang kanggo mindhah nerusake cepet ing pituduh anyar lan unik, kita diunggahake kanggo mimpin cara ing patemon macem-macem requirement pelanggan. Quality, linuwih lan customer kepuasan tansah nilai tombol lan misi kekal.

company image