Jawa

0086-51081190812

info@qbheatexchanger.com

energi Nggoleki quanbang

energi Nggoleki quanbang

Wuxi Quanbang Energy Co., Ltd punika Produsèn profesional ing lapangan exchange panas lan industri nyimpen energi. We sing specialized ing desain lan Pabrik finned exchangers tube panas, produk utama kita ngemot mesin ingkang ndamel benter udhara, preheater online, fin penggemar adhem online, exchanger panas air-digawe adhem, adhem evaporative, condenser lan pipe panas exchanger panas.

Sinau luwih>>

Quanbang PRODUCTS CENTER

  • Finned Tube Air Pemanas / preheater

    Fin Fan Air Cooler

    Quanbang Energy wis specialized ing ngrancang lan Manufaktur exchangers panas, esp. finned exchangers tube panas. mesin ingkang ndamel benter udhara kita lan...

    Sinau luwih>>
    Finned Tube Air Pemanas / preheater

    Fin adhem penggemar online punika exchanger panas kang nggunakake online alam kanggo kelangan banyu panas utawa adi. adi Hot nang panas pipe exchanger liwat tembok saka tabung inti lan fins.

    Sinau luwih>>
     Fin Fan Air Cooler
  • Evaporative Cooler

    Air Cooled Marine exchanger

    Evaporative Cooler

    Evaporator, kang uga disebut hawa seger evaporative utawa online cooling evaporator, nggunakake refrigerant Cairan, kang gampang kanggo nguapaké ing meksa...

    Sinau luwih>>
    Air Cooled Marine exchanger

    air kita digawe adhem panas exchanger digunakake kanggo kelangan online nggunakake chilled banyu / Cairan ing tabung inti, mangkono uga disebut banyu / Cairan adhem.

    Sinau luwih>>
  • kondensator

    Panas Pipe panas exchanger

    Air digawe adhem condenser coil nyadari radiation panas lan cooling liwat condensing refrigerant. Sak cooling proses dhuwur-suhu lan udhara meksa dhuwur sing...

    Sinau luwih>>
    kondensator

    Panas exchanger pipe panas iku utamané kanggo panas kanthi online nggunakake udhara panas utawa banyu panas saka Recovery panas, lan digunakake kanggo tujuan sing wis dadi panas utawa pangatusan.

    Sinau luwih>>
     Panas Pipe panas exchanger

The News Latest